Μάκης Διόγος

Διόγος: «Προγραμματισμός για Super League 2 στον Πανιώνιο»

Για την επόμενη μέρα του Πανιωνίου μίλησε ο Μάκης Διόγος στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6, τονίζοντας ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει πρόθεση να συμμετάσχει κανονικά στη Super League 2.

Σαφώς δύσκολη είναι η επόμενη μέρα στη Super League 2 για τον Πανιώνιο, καθώς τα χρέη τρέχουν και την ίδια ώρα τα έσοδα εν όψει της νέας σεζόν θα είναι σαφώς μειωμένα σε κατώτερη κατηγορία.

Αυτό τόνισε και στο ρεπορτάζ του ο Μάκης Διόγος για τους Νεοσμυρνιώτες, αναφερόμενος στα λίγα συμβόλαια που έχουν σε ισχύ οι «κυανέρυθροι», αλλά και στα χρέη ετών που έχουν συσσωρευτεί τα τελευταία χρόνια προς παίκτες και Δημόσιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπόρτερ του ΣΠΟΡ FM 94,6, τα χρέη προς το Δημόσιο αγγίζουν τα 5 εκατ. ευρώ ενώ προς τους παίκτες (πρώην και νυν) είναι 1,2 εκατ. ευρώ και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν συζητήσεις για τον προγραμματισμό αποπληρωμής αυτών των ποσών.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και εφόσον όντως επικυρωθεί τη Δευτέρα (3/8) η βαθμολογία, πρόθεση της διοίκησης είναι η ομάδα να αγωνιστεί κανονικά στη Super League 2 και να δημιουργηθεί μία ομάδα που υπό προϋποθέσεις θα μπορέσει να διεκδικήσει την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία.

Επίσης, μεγάλο πρόβλημα υφίσταται και με τα συμβόλαια, καθώς από το φετινό ρόστερ λήγουν 12 και μάλιστα βασικότατων ποδοσφαιριστών (Κόρμπος, Σαραμαντάς, Ρέντζας, Κότνικ, Μαλέρμπ, Οικονομάκης, Παπαγεωργίου κλπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x